måndag 6 augusti 2012

Att lämna ut sig själv...

Inlägget som jag tvekat på att lägga ut men nu gör jag det, har fyllt på det lite efter hand :-)

13:de Juni
Det har ju aldrig varit en hemlighet att jag till och från mår dåligt..
Har gjort det ett bra tag nu men inte erkännt det för mig själv, men kände att nu får det räcka.
Har ångest hela tiden, för allt, deppig och tycker att allt är jobbigt och mörkt.
Så igår pratade jag med en kurator och imorgon ska jag kontakta en doktor för en medicinsk utredning, jag hoppas att det finns något som kan hålla mig ovanför ytan, bara så att jag kan andas normalt.
Kuratorn sa att mitt problem ligger långt bak och djupt, att jag undertrycker mina känslor och att det är ett självdestruktivt beteende som resulterar i ilska, och jag är alltid arg och irriterad..
Kan tänka att många tänker nu att så upplever inte vi dig och det har vi aldrig märkt men ni ska veta hur bra man blir på att dölja hur dåligt man mår...

ca 17:de Juni
Nu ett par dagar efter att jag skrev detta så har jag fått medicin.
Hoppas på att den hjälper men det kommer ta ett par veckor innan man får önskat resultat..
Stå ut, är det som gäller nu!!!

6:e Augusti
Varit på botten och äntligen vänt, medicinen får mig att må bra! Jag har inte ångest hela tiden, bara någon gång då och då, känns som om att jag börjat leva igen och jag ÄLSKAR det :-)

Tack till alla som stått ut med mig under denna väldigt jobbiga tid. Tack för alla uppmuntrande samtal och för att ni bryr er! Kärlek till er!

1 kommentar:

Unknown sa...

Fina Lina! Vill att du ska veta att erkänna för sig själv är första steget i rätt riktning! Du är inte ensam om att må så och det kommer alltid finnas männsikor som aldrig kommer förstå de alls...undvik dom! Tusen kramar till dig å fortsätt vara du som bara du kan!! <3 <3 <3
Stinafina